Vlug en Vaardig 3 – Maarssen 11

Een wedstrijdverslag van donderdag 15 oktober.

Op de helft dezer maand ging het strijdvaardige trio van het 11e team richting Hilversum. In aanmerking nemende dat de huidige nummer 2 van onze poule ons het vuur aan de schenen zou leggen, besloten we zeer gemotiveerd onze huid zo duur mogelijk te verkopen. Keimpe weer bijna volledig hersteld, wilde een beter spel laten zien met meer durf, focus en agressie. Als Chris het wat meer tactisch gaat bekijken met de nodige dosis zelfvertrouwen, dan gaat de tegenstander het behoorlijk moeilijk krijgen. Evert gaat zijn focus meer op de doeltreffendheid leggen. Met zijn vaste backhand en lange rally’s moeten er punten te pakken zijn tegen V en V. Na aankomst in het sportcentrum werden we ontvangen door Helen Beunen, de beste speelster van het team met een percentage vlak onder de 90%, Dirk Wieringa en Ben Teuwen.

De openingswedstrijd mocht worden vertolkt door Ben en Evert. In een gematigde 3 setter haalde Ben de 1e winst binnen. De vele backhand smashes waren te veel van het goede voor Evert.

Helen speelde haar 1e enkel tegen Chris. Eenvoudige winst voor Helen. Mede door haar vaste en stugge goedgeplaatste back hand. Van haar fore hand kregen we af en toe een wel heel snelle service te zien. Dus dat was oppassen geblazen voor Maarssen.

Dirk nam het vervolgens op tegen Keimpe. Dit werd een zeer spannende 3 setter. Met 2 keer 12-10 voor Dirk was het beslist nog geen bekeken zaak. Helaas won Dirk de laatste set met 11-6.

Voor de dubbel speelde Helen met Ben tegen het vaste duo van Maarssen ‘’De Regelingetjes’’.

In een boeiende 4 setter ging V&V toch nog met de winst er vandoor. Het 4-tal was goed gewaagd aan elkaar.

Helen en Evert gooiden een schitterende 5-setter op tafel. Een lust voor het oog voor de toeschouwers. Met 11-8 en 11-5 liet Evert zich verrassen. Met 2 keer 7-11 kwam Maarssen sterk terug. De beslissende set trok Evert maar net naar zich toe met 12-14.

We stonden nu op de kaart.

Kort daarop moest Ben het afleggen tegen Keimpe. In 3 sets haalde Maarssen het 2e winstpunt.

2 keer 9-11 en een slotset van 4-11.

De service van Keimpe liep als een trein en de overmoedige backhand van Ben kwam te weinig door.

Dirk en Chris lieten een snelle 3 setter zien, waar weinig over te vermelden valt.

Helen en Keimpe dan, Nog minder over te vermelden. Maarssen had geen energie meer en van focus was geen sprake. Veelte veel ballen op het randje van het bat. In eerdere ontmoetingen met Helen, kwam Keimpe veel beter uit de verf.

De wedstrijd tussen dirk en Evert waste kort om wat leuks over te vertellen. Evert had te veel last van de draaiballen van Dirk, die goed opende met zijn backhand topspin. In een snelle 3 setter leverde dit wederom winst op voor V & V.

Hekkensluiters deze avond, waren Ben en Chris. In 3 sets liet Ben er geen gras over groeien wie de sterkste was. Chris kwam helemaal niet in zijn spel.

Einduitslag Vlug & Vaardig 3 Maarssen 11 8-2

Tot slot nog een aanbeveling voor het bestuur van de clubs in Hilversum: ‘’ Plaats een duidelijk bord met een pijl, TAFELTENNIS CENTRUM VAARTWEG 52 ‘‘. In het donker is het adres bijna niet te vinden. Velen met mij zullen dit met mij eens zijn. Dit voorkomt veel ergernissen.

De volgende tegenstander is Good Luck. Op 29 oktober spelen we dan thuis. In de 1e wedstrijd verloren we krap met 6-4. Dat moet beter kunnen toch.

Was getekend Keimpe Hoekstra.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *