Haast verslag…

Verslag van team 3 uit tegen De Schans op 13-04-2017.

Ik heb haast. Korte zinnen dus. Want moet op reis. We zijn erin gebleven. Waar? In de derde klasse natuurlijk, stupid! Twee weken terug legden Ron, Sonnie en Erik G. al de basis. 5-5 tegen onze concurrent. Hadden al eerder van dat Hoogland gewonnen. Dus onderling resultaat: dik in orde.

Nu met 6-4 van De Schans verloren. Mark van der Tol hielp ons uit de brand. Door dapper met Sonnie en mij mee te gaan tegen team 2 vd Schans. Dat team gaat tweede klasse spelen. Want is kampioen geworden. Door minimaal één punt te scoren tegen ons. Is gelukt. Henny, Jan, Ad en Ewald: proficiat!Maar ook Mark: proficiat! Want won ook één vd 4 punten. Van Ewald. En die gaat volgend seizoen tweede klasse spelen! Say no more, say no more!

 

Wij hadden geen punten meer nodig. Die aardige jongens en meisje van Houten hadden Hoogland ingemaakt en ingeblikt. De dinsdag vóór onze pot tegen de Schans. Met 8-2 werd Hoogland naar de vierde klasse verwezen. Heb er van genoten. Van die uitslag. Volgde die pot op de onvolprezen TTapp.

Heerlijk! Vóór de pot tegen de koploper hadden we met 9 potten 44 punten. Hoogland met 10 had er maar 38. Na de pot tegen de Schans dus 48 punten. En dat is ruimschoots voldoende.

 

Erick Meijer (ik ga nu als een scheet mijn koffer inpakken. Op naar Schiphol om me naar Heraklion te laten vliegen. Een autootje ophalen en onmiddellijk daarna een Kretenzer restaurantje opzoeken. Dat is vast weer wat anders dan een visje van de markt in Breukelen.)

One Response

  1. By Carlo

    Erik,
    Welgemeende gelukwensen met jullie lijfsbehoud in klasse 3.
    Carlo

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *