Good Luck Maarssen 4

Good Luck Maarssen 4

Een wedstrijdverslag van dinsdag 6 oktober.

Het 11e team vergeet de winst te pakken.

Om 19.00 uur vertrokken we gezamenlijk in de auto van Evert naar Bussum, alwaar de ontmoeting plaatsvond met het 4e van Good Luck. Het 5-mans team van deze club had voor deze gelegenheid Arie Bakker, Jaap ven der Horst en Carla van Giessen opgesteld.

Bij aankomst in de sporthal was 1 tafel opgezet. Omkleden en beginnen maar. Van het bekende Maarssense trio had Keimpe flink last van een verkouden hoofd, wat helaas een stempel zou drukken op het spel van deze avond. Met een overdosis aan paracetamol, wilde hij beslist deze wedstrijd spelen.

Het zelfvertrouwen van Chris bleek al tijdens de rit naar Bussum duidelijk aanwezig in de auto. Resultaat, 2 mooie partijen met verdiende winst afgesloten. Goed voor het percentage.

Aan tafel gingen voor het 1e enkelspel Arie en Evert om de avond te openen. In een weinig enerverende 3 setter trok Arie aan het langste touw met 11-8 11-2 en 11-7.

Jaap en Chris zorgden voor wat meer spektakel. Een spetterende partij kwam op tafel, die bol stond van de spanning. Om te beginnen won Chris met 4-11 Jaap kwam toch nog goed terug, maar met 11-13 en 12-14 brachten zij de stand weer in evenwicht.

Carla en Keimpe speelde n hun 3 sets uit, waarbij Carla haar meerdere moest erkennen in haar tegenstander.

We konden nu vanuit een riante voorsprong van 1-2 gaan uitbouwen. Voor het dubbelspel werd de ene kant van de tafel bezet door Arie en Carla met tegenover hen het bekende Maarssense duo Evert en Chris. ( de Regelingetjes). Dit werd een spannende 4 setter, waarbij Bussum de winst opstreek. Een stand van 2-2 stond nu op de borden.

Doordat de zaal maar tot 22.30 uur was deze avond, moesten we flink aanpakken. De vrijdag heeft Good Luck de zaal tot middernacht. Deze wedstrijd, die al in een vroeg stadium moest worden verzet naar deze dinsdag, was eigenlijk de trainingsavond van deze club. Later op de avond moesten we dan toch op 2 tafels spelen. Niet mijn idee van gezelligheid en zeker niet zonder een pauze. We stellen het wel op prijs, dat deze puzzel uiteindelijk is gelegd door Good Luck. Maar nu het vervolg van de wedstrijden. Jaap en Evert speelden een moeizame 4 setter, waarbij Evert net naast de prijzen viel.

In wedstrijd 6 werd de 1e 5 setter genoteerd tussen Arie en Keimpe. Ze wilden allebei het onderste uit de kan. Hoewel Keimpe met 2-0 voorstond, gaf hij de wedstrijd toch nog weg. Er werd veel te voorzichtig gespeeld. Arie bleek het meest koelbloedig.

Carla en Chris lieten het publiek weer genieten met een leuke 4 setter. Maarssen lukte het toch weer om in set 4 met 6-11 de winst te verzilveren

Jaap en Keimpe hadden elkaar al eerder getroffen en waren geen onbekenden voor elkaar. Als we het al over wedstrijdspanning druipend spel hebben, was dit hiervan zeker een voorbeeld. De eerste 2 sets won Maarssen, maar keimpe verzuimde toch nog de winst te pakken.

Arie en Evert vertoonden een matige 3 setter en de winst ging dit keer naar Bussum.

In de laatste wedstrijd kruisten Ari en Chris de degens. In een matige 4 setter werd de eindstand mede bepaald door het verlies van Chris. Dus 6-4 voor de thuisclub.

Dat er meer in had gezeten voor Maarssen, dat is zeker.

De volgende wedstrijd spelen we pas op donderdag 15 oktober. Een uitwedstrijd tegen Vlug en Vaardig in Hilversum op het bekende adres aan de Vaartweg.

Alleen dan wel in goede gezondheid.

Was getekend Keimpe

 

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *